Nieuwsitems

Claudy front  
 Deze artieste komt u en ons vertellen over haar carriëre. Stem af op "Lokaal 7" of "HTR radio" en deze avond weet u veel meer van haar. Elke maandagavond 3 uur Nederlandstalige muziek.
Trug Nor Vruuger  


ROSMALEN – Zondag 26 maart 2023 houdt Trug nor Vruuger weer een gezellige muzikale middag in de Kentering, Dorpsstraat te Rosmalen. Het is al weer de laatste middag van het seizoen die voor iedereen toegankelijk is.
   
   
Op 30 april sluit de Vriendenkring van Trug nor Vruuger het seizoen 2022/2023 definitief af. Deze middag is alleen bestemd voor de leden met introducee. Wilt u ook van deze middag genieten dan kunt u zich 26 maart nog inschrijven als lid.

   De middag van 26 maart wordt mede opgeluisterd door de Liederentafel Iets Gewoons uit Berlicum. Deze liederentafel staat onder leiding van Mary Klerkx en hebben hun thuis in “De Moerkoal” te Middelrode. 

   Ook onze eigen Zang- en Muziekgroep laat natuurlijk van zich horen met een leuk repertoire en dansmuziek. Ook wordt er een loterij gehouden met mooie prijzen.De middag begint om 14.00 uur en eindigt rond 17.15 uur.     Entree gratis
Guus Meeuwis Wijzer  

Deze maand is het album "Wijzer" gekozen als album van de maand. Het is het tweede solo-album van Guus Meeuwis en werd in 2005 uitgebracht. Wij vinden het zeker de moeite waard om het opnieuw in de spotlights te zetten. Luister elke maandagavond naar ons programma, waar ieder uur een track van deze cd langs komt, in deze maand.
DSC 0048 DSC 0019 

Jaja deze keer is hij de uitverkoren medewerker van het jaar. Dat natuurlijk bij z`n hobby de lokale omroep in Sint Michielsgestel. Zeer verrast is hij na al weer ruim tien jaar dit te verkrijgen en hij is er trots op. Nog veel luisterplezier bij de Lokale omroep "Lokaal 7" en "HTR radio", wellicht horen we elkaar via de telefoon voor een groetje of een verzoekje bij lokaal 7.

.
.
.

Ga naar boven